Skip to main content

Fluorescent inks

Fluorescerende trykfarve har de samme egenskaber som almindelige offset trykfarver til arktryk, men med yderligere selvlysende egenskaber. Under normalt dagslys har trykprodukterne en selvlysende effekt.

De fluorescerende egenskaber opnås ved brug af specielle pigmenter, som dog viser betydeligt lavere lysekthedsniveauer end konventionelle pigmenter. I praksis betyder det, at den fluorescerende effekt kun er midlertidig i dagslys, og trykprodukterne bør ikke udsættes for direkte sollys.

Det fluorescerende trykfarver har ingen lysektheds-egenskaber og er ikke modstandsdygtige over for spiritus og pyroxylin-lak. Hvis trykprodukter, der er fremstillet med fluorescerende trykfarve, skal efterbehandles (folielaminering, dispergerings- og UV-lakering), kan farvetoneændringer forekomme på grund af manglende lysektheds-egenskaber. Derfor er prøveudskrifter nødvendige.

Fluorescerende farve skal behandles som almindelige trykfarver. Der er ikke behov for særlig billederedigering.Vil du vide mere om denne trykfarve? Eller bestille?
Klik på knappen og send en forespørgsel til os.

Fluorescent inks

Vil du kontaktes vedr. Fluorescent inks?

Skriv dine oplysninger lige her og du hører fra os indenfor en hverdag