Skip to main content

Om Custmo

De første år

CUSTMO SLOG DØRENE OP I 2008, og allerede dengang kunne du få vores hjælp. Målet, som nu, var at hjælpe den grafiske branche med alt inden for trykmaskiner.

I MAJ 2019 overtog Custmo også virksomheden Piculell. Og i dag får du som kunde glæde af vores samlede kompetencer – da vi har forenet al erfaring, salg og service under ét og samme tag i vores lokaler i Vadum.

I ÅR 2012 blev vi officiel servicepartner på KOMORI-trykmaskiner i Danmark. Vi kunne nu fuldt og helt hjælpe kunderne i branchen på det område. For at styrke servicen til vores kunder yderligere ansatte vi i 2013 to rendyrkede KOMORI-eksperter. Og samme år udvidede vi også ejerkredsen. Samtidig ændrede vi logoet – så det fra nu af bl.a. viste omridset af en trykmaskine. Vores kompetencer og passion skulle træde tydeligt frem.

Nyt hos Custmo

I 2023 – 10 år efter vi udvidede ejerkredsen, tog vi trykmaskinen ud af logoet igen, da vi nu kompetencemæssigt dækker et langt bredere felt; hvor bl.a. skærebord m.v. også udgør en stor del af det, vi hjælper kunderne med. Og selv om vi nordjyder helst undgår store armbevægelser og store ord, er sandheden om Custmo, at vi i dag næsten kan hjælpe kunderne med alt relateret til produktionen i den grafiske branche – ”hele horisonten rundt.”

Når du møder os i dag

Ønsker du råd, sparring eller praktisk hands-on-hjælp til grafisk udstyr, tager du derfor bare fat i os – uanset om din virksomhed befinder sig i Danmark, et andet sted i Skandinavien eller i Europa.

Du får også fordel af Custmo, når du har behov for grundigt servicetjek af dit grafiske udstyr – fx for at undgå et dyrt og ubelejligt produktionsstop. Det kan også være, du skal bruge tryg og fagkompetent hjælp til at flytte en masse dyrt, delikat og tungt grafisk udstyr til nye lokaler?

Eller planlægge nye installationer og udvidelser til din eksisterende maskinpark? Eller have forslag til en komplet, gennemarbejdet indretning af din grafiske virksomhed – med ventilation, el og vand? Eller ønsker sparring og råd om nye investeringer? Eller …?

Når du møder os i dag, kan vi hjælpe dig succesfuldt i mål på alle de felter.

Om samarbejdet med Kenneth og Claus fra Custmo siger Flemming Andersen:

Det bliver vist ikke meget bedre. Det er ikke fordi vi har brug for service ret tit, men når vi har, så er de her. Og der er ingen tvivl om, at de er halve verdensmestre i Komori, men omvendt er de ikke bundet af, at skulle sælge Komoris forbrugsvarer.

De vælger det, der fungerer bedst for os brugere. De følger også hele tiden op på, om der er noget der kan forbedres. Det er professionelt og ret betryggende.

Tryk Team Svendborg’s udtalelse om responsen på deres forespørgsel på Komori trykmaskine

Vi har i forvejen en 6-farve Komori med lak og har været utrolig glade for både den, samt den service vi har fået hos deres danske forhandler Custmo.

De kontaktede os i december, vi tog en hurtig beslutning. D. 10. februar var den oppe og kører hos os. Siden har vi kørt over fire millioner tryk og har ikke haft et eneste utilsigtet stop.

Hvad betyder navnet “Custmo”?

Virksomhedens navn afspejler de to bærende ben, Custmo har gået og stået på siden grundlæggelsen.

På den ene side laver vi altid individuelle, nøje tilpassede løsninger for vores kunder. De er skræddersyede – og første led i ordet kommer derfor fra ’customized.’

Andet led er fra ’modules’ – da vi særligt i begyndelsen tilbød speciallavede arbejdsborde bygget op i moduler.

Siden da har grafiske maskiner – serviceringen af dem og tilhørende forbrugsvarer – udviklet sig til at være Custmo’s kerneforretning.

Men når du taler med os i dag, møder du stadig samme tilgang til ethvert af dine projekter:

Alt bliver selvstændigt tilpasset præcis den opgave, du vil have løst.

 .. omized

 .. dules =

Derfor flyttede Custmo til Vadum

Sandt nok: Den spontane indskydelse er at placere Custmos hovedsæde i København. Det er trods alt landets hovedstad – og derfor pr. automatik dér, tingene sker, ikke? Faktisk ikke…

Oprindeligt lå virksomheden Custmo i København. Men vores kunder bor først og fremmest alle mulige andre steder: Rundtomkring i resten af Europa, Norden og Danmark. Derfor flyttede vi til hjertet af Skandinavien – Vadum. 

Når vi netop ligger så centralt, får vi automatisk et mere fleksibelt setup, hvor bilen hurtigt kan pakkes og køres afsted ved en hastesag. Uanset hvor i Danmark opgaven befinder sig.

Skal vi derimod have tungt udstyr med til vores skandinaviske kunder, kører vi enten til færgen i Hirtshals – og sejler til Norge. Eller lægger turen forbi færgen i Frederikshavn for at sejle til Sverige. Begge færgehavne ligger kun ca. 45 minutter fra Vadum.

Ligger opgaven uden for landets grænser, og vi skal lyn-servicere længere nede i Europa, kan vi også hoppe på et fly. Som alligevel nærmest lander og letter i vores baghave; Aalborg lufthavn er bare 1 kilometer væk.

Det korte af det lange er: Uanset hvad dit aktuelle behov er – eller hvor du bor – finder vi altid vej til dig, hvad enten det er i bil, med fly eller færge. Der er for eksempel også kun få timer til København i bil. Og resten af Skandinavien når vi også hurtigt ud til; og altid med den transportform, som giver bedst mening.

Vi glæder os til at skrive Custmos næste kapitel sammen med dig – og hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig i forhold til Vadum. Så derfor: V for Vadum. Og Verdens centrum …

Mød Custmo teamet

FEM FAGLIGT STÆRKE og personligt engagerede mennesker tager imod dig, når du besøger Custmo i dag. Fire på fuldtid, én på deltid.

​​Kenneth Nielsen
CEO & Partner
Claus Hansen
Tekniker & Partner
Dot Eriksen
Lager & Logistik
​​Mira Ladefoged Nielsen
Administration & Salg