Skip to main content

Emballage tryk

Trykmaskiner der kan løse ethvert tænkeligt behov i alle brancher med emballager. Med en Komori trykmaskine er du sikret stor alsidighed og driftssikkerhed, når emballager skal trykkes og efterbehandles.

Alle modeller

Komoris emballage trykmaskiner bruges til at producere trykte emballagematerialer, såsom bølgepap, etiketter, kartoner, poser og folier, der anvendes til at indeholde og beskytte forskellige produkter. Disse maskiner spiller en afgørende rolle i emballageindustrien og er designet til at opfylde specifikke krav ift. kvalitet, hastighed og nøjagtighed.

Emballager til alle industrier

Hvem trykker du emballager til? Og vil du nå endnu længere ud?

Emballage trykmaskiner spiller en afgørende rolle i at skabe attraktive, funktionelle og beskyttende emballager til produkter i en bred vifte af industrier, herunder fødevarer, kosmetik, farmaceutiske produkter, elektronik og meget mere.

Mange af disse trykmaskiner kan påføre vandlak på samme tid som trykfarve. Lakken giver tryksagen en perfekt finish og en lækker, brugertilpasset overflade såson bl.a. gloss, mat eller softtouch med en kort tørretid og derfor hurtig levering.