Skip to main content

Det er vores mål at
finde de bedst mulige
miljøveje i branchen

Små ændringer, stor forskel for vores planet

Vi er klar over, at selv små ændringer i, hvordan vi driver vores virksomhed, har stor indvirkning på miljøet og på, hvordan fremtiden ser ud for os alle. Også for de kommende generationer. Uden at skulle virke fromme og frelste er dét noget, som ligger os på sinde.

Mange af vores kunder kan da også skrive under på, at vi tit taler varmt – og venligt drillende – for, at de bør investere i nogle af de miljøvenlige maskiner, der er kommet på markedet de senere år.

Hos Custmo står vi bag en række større og mindre tiltag, som gradvist flytter både os selv og vores kunder i en mere miljøvenlig retning. 

Miljøbevidste tiltag

Custmo er leverandør til Cradle to Cradle-kunder

Flere af vores faste kunder er Cradle to Cradle-certificerede – og vi er stolte af at holde dem forsynede, fx med miljøvenlig trykfarve.

Cradle to Cradle betyder, at et givet produkt lever op til nogle af klodens mest kompromisløse miljøkrav – hele vejen fra vugge til vugge; fra råvarer og produktion til arbejdsforhold, distribution og genanvendelse.

Så vi er stolte af at kunne levere forskellige ’delelementer’ til Cradle to Cradle-certificerede firmaer – og på den måde bidrage med en lille brik i det samlede puslespil for et bedre miljø.

Custmo er leverandør til Svanemærkede firmaer

Svanemærket kender de fleste af os nok efterhånden. Og dét tager vi i sig selv som et godt tegn. Derfor glæder det os også, hver gang vi bliver valgt som leverandør, rådgiver eller samarbejdspartner for virksomheder, der er Svanemærket-certificerede.

På den måde støtter vi indirekte vores kunders produktudvikling og grønne omstilling.

Samtidig sørger vi altid for at holde vores eget produktsortiment opdateret og velassorteret med Svanemærkede varer.

Del din viden om miljøbevidsthed i branchen

Gensidig motivation og inspiration på miljøområdet

Her hos Custmo er vi altid på jagt efter de bedste måder at passe på miljøet på. Og godt nok holder vi øje med, hvilke nye smarte idéer markedet og branchen byder på for at gøre vores produkter mere naturvenlige.

Men vi hører gerne fra dig, hvis du bliver opmærksom på tiltag, vi måske ikke har opdaget endnu.

Vores indstilling er nemlig , at vi altid kan lære af hinanden – og sammen finde de bedst mulige miljøveje at gå. Lad os inspirere og motivere hinanden på den front.

Skriv til os vedr. miljøbevidsthed i branchen