Skip to main content

Gummiduge

En gummidug er ikke bare en gummidug.

Vi forhandler kvalitetsgummiduge fra Kinyo og Acoma til kunder i hele Skandinavien. En gummidug anvendes i trykmaskinen, hvor den har til opgave at overføre farve til papir. De gummiduge, som vi forhandler, er ikke følsomme over for papirkanter, men de er derimod ekstra slidstærke. Vores kvalitetsgummiduge har alle en lang levetid, og valget af den rigtige dug kan derfor reducere dine omkostninger og hæve din kvalitet. 

Stærke leverandører af gummiduge

Kinyo og Acoma er blandt de mest anerkendte producenter af gummiduge til den grafiske branche på verdens plan. Efter mange års erfaring har vi nøje udvalgt disse to som vores partnere. Her er et udvalg af deres sortiment, men har du en anden type i kikkerten, så finder vi gerne den rette løsning til dig.

Forhandler af Komori trykmaskiner

Komori er kendt for at producere trykmaskiner af høj kvalitet, der er kendt for deres pålidelighed og lang levetid. Dette er afgørende for trykkerier, der ønsker at opnå konsistente og fejlfrie trykresultater. Se de forskellige linjer af trykmaskiner herunder:

Få det rette produkt

​Få rådgivning, så du vælger den rette gummidug til din maskine

Det er forskelligt fra trykmaskine til trykmaskine, hvilken form for gummidug der er den mest ideelle. Det kommer nemlig an på både tykkelse og format.

Vi skærer selv gummidugen og monterer skinner ud fra kundens individuelle ønsker. Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.