Skip to main content

Offset tryk

Med offset tryk får du altid det bedste resultat og en tryksag af højeste kvalitet. Offset trykmaskiner anvender trykplader, som afleverer farven til en gummidug og overfører farve videre til trykmaterialet. Denne proces giver det ønskede resultat.

Komori G-serien til Offset tryk

Komori G-serien er en populær og anerkendt linje af offset trykmaskiner, produceret af Komori Corporation, et japansk firma, der er specialiseret i trykteknologi. Denne serie omfatter en række avancerede trykmaskiner, der er designet til at imødekomme behovene i kommercielle trykkerier og producere højkvalitetstryk til en bred vifte af trykopgaver. Her er nogle generelle træk ved Komori G-serien:

Standard

Trykmaskiner med få og effektive indstillinger

Vores trykmaskiner til ark tryk fra Komori er udstyret til at håndtere flere typer trykindstillinger perfekt og forenkler den måde, du opfylder dine kunders trykbehov på. I serien er 2 typer af maskiner. 

Advance

Avanceret og produktive maskiner til industrien

Lithrone G Advance serien fra Komori leverer høj produktivitet og trykkvalitet med nem betjening. De er designet til at imødekomme en lang række trykbehov med en enestående ydeevne.