Vi forhandler et stort udvalg af tryklak

Er du på udkig efter en form for tryklak? Så bør du tjekke udvalget ud lige her på siden. Hos CUSTMO ApS finder du et stort sortiment af lak i mange forskellige former. Vi forhandler til erhvervskunder i hele Danmark.

Vi går meget op i at levere produkter af høj kvalitet, og derfor finder du bl.a. tryklak fra det anerkendte mærke Actega i vores udvalg. Derudover finder du både UV-baseret og vandbaseret lak, som kan bruges ved mange forskellige opgaver.

Vi leverer tryklak til alle slags trykkerier

Vi har udvalgt forskellige typer af tryklak, så vi har mulighed for at levere til alle slags trykkerier. Uanset hvilket materiale du skal trykke på, og om det skal være fødevaregodkendt, så finder du en passende lak her hos os. Vi forhandler desuden lak med forskellig overfladebehandling, såsom blank og mat.​

Hos os kan du købe alt fra 25 kilo dunke til 1.000 kilo palletanke med lak. Hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave, så leverer vi med andre ord gerne den tryklak, som du skal bruge. Vi står derudover altid klar til at rådgive dig professionelt.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udvalg, eller hvis du efterspørger en særlig vare, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 7028 6699 eller på mail: info@custmo.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.