Print på bordplade, dør eller glas: Vi forhandler et stort udvalg af fx storformatprinter og UV-printer

​Er du på udkig efter et skærebord, rulle til rulle printer eller flatbed-printer, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har hos CUSTMO ApS et stort udvalg af forskellige slags print, printere og skæreborde, som kan bruges til diverse opgaver. Vi leverer til kunder i Danmark og hele Norden.

Hvad enten du har brug for at kunne printe på en bordplade, dør eller glas, så kan det lade sig gøre med denne type af digital print.

Det eneste der kræves er, at overfladen er jævn og flad. Mulighederne er mange, så du bør ikke holde dig tilbage med at tjekke vores udvalg ud. 

Vi sælger et bredt udvalg af print

Vi har et stort udvalg indenfor produkter som storformatprinter og UV-printer samt mange andre typer printere og maskiner.

Alle printere og print i vores sortiment er nøje udvalgt efter særlige kvalitetskrav. Du kan derfor forvente produkter af høj kvalitet, som sælges til fordelagtige priser.

Vi har stor erfaring og bred viden på området, og vi kan derfor være behjælpelige med mange forskellige opgaver. Hvis du har brug for professionel rådgivning vedrørende print, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig samt modtage en attraktiv pris på en UV-printer, storformatprinter eller flatbed-printer, så er du velkommen til at kontakte os snarest muligt.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 28 66 99 eller på e-mail: info@custmo.com, så hører du fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.