Print på glas, dør eller bordplade: Vi forhandler et stort udvalg af fx storformatprinter og UV-printer

​Er du på udkig efter en storformatprinter, et skærebord, rulle-til-rulle printer eller flatbed-printer, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi har hos CUSTMO ApS et stort udvalg af forskellige slags print, printere og skæreborde, som kan bruges til diverse opgaver. Vi leverer til kunder i Danmark og hele Norden.

Hvad enten du har brug for at kunne printe på en bordplade, dør eller have lavet print på glas, så kan det lade sig gøre med denne type af digital print. 

Vi kan desuden udføre folietryk. Det eneste der kræves er, at overfladen er jævn og flad. 

Vi sælger et bredt udvalg af print

Vi har et stort udvalg indenfor produkter som storformatprinter og UV-printer samt mange andre typer printere og maskiner.

Alle printere og print i vores sortiment er nøje udvalgt efter særlige kvalitetskrav. Du kan derfor forvente produkter af høj kvalitet, som sælges til fordelagtige priser.

Få rådgivning om dine muligheder

Grundet vores store erfaring har vi en bred viden inden for print på glas, folieprint og digitalprint. 

Hvis du har brug for professionel rådgivning vedrørende print, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dine ønsker og behov. Mulighederne er mange, så du hold dig ikke tilbage med at tjekke vores udvalg ud. 

Kontakt os og hør om dine muligheder for print på glas eller andre materialer

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Eller vil du modtage en attraktiv pris på en UV-printer, storformatprinter eller flatbed-printer, så er du velkommen til at kontakte os snarest muligt.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 28 66 99 eller på e-mail: info@custmo.com, så hører du fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.