Om os​

Historien​

Custmo ApS blev startet i 2008.

I 2012 blev Custmo officiel servicepartner på KOMORI trykkerimaskiner i Danmark. I 2013 blev der ansat to nye medarbejdere, der begge var, og er, specialister på KOMORI maskinerne. Derudover blev ejerkredsen i Custmo udvidet i dette år. I den forbindelse blev Custmo logoet ændret til at have et omrids af en arkoffset trykkerimaskine omkring det tidligere kendte Custmo logo i firkantede modulklodser.​

Custmo i dag

Custmo har i dag fire fuldtidsansatte og én deltidsansat. Vi tilbyder alle former for service til grafisk udstyr i Skandinavien samt i store dele af Europa, så som udførelse af serviceeftersyn så pludselige produktionsstop reduceres til et absolut minimum, og maskinens levetid forlænges samt gensalgsværdien øges. Vi varetager derudover alt vedrørende flytning, installation af nyt udstyr, installation af brugt udstyr, planlægning af transport, el, vand, ventilationsinstallationer og indretningsforslag.

Med mere end 40 års samlet erfaring fra den grafiske branche har vi stor forståelse for branchens behov, og vi hos Custmo formår derfor at give vores kunder den bedst mulige service, så produktionen hurtigst muligt kan fortsætte, og at virksomheden derved undgår tab.

​Hvorfor navnet ”Custmo”?

Navnet ”Custmo” kommer af en sammentrækning af de to engelske ord ”customized” og ”modules”, hvilket er et udtryk for, hvad det var Custmo startede med at profilere sig på, nemlig speciallavede arbejdsborde i moduler. Med tiden er forbrugsvarer- og servicedelen til trykkerimaskinerne vokset til at være firmaets kerneforretning. ​​

Piculell og Custmo går sammen​

I maj 2019 overtog Custmo aktiviteterne i Piculell og slog service og salg sammen under et tag i nye lokaler i Vadum​​

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.