Komori-service og reparation 24 timer i døgnet​

Har I brug for Komori-service? Hos ​Custmo tilbyder vi Komori-service og reparation 24 timer i døgnet for virksomheder i hele Danmark.​

Vi har mange års erfaring med service af maskiner i den grafiske branche, og i 2012 blev vi officiel servicepartner for Komori Chambon.

Vi er højt specialiseret inden for Komori-service

​Vi tilbyder alle former for service og reparation af maskiner fra Komori, og vi kommer gerne ud for at udføre Komori-service om aftenen eller hen over weekenden, så det ikke belaster jeres trykkeri med tab af kostbar produktionstid i dagtimerne.

Løbende serviceeftersyn reducerer risikoen for pludselige produktionsstop og øger maskinens levetid. Samtidig bliver gensalgsværdien øget. 

Al service og rengøring sker efter nøje udarbejdede vedligeholdelsesplaner, og vi indgår gerne i samarbejde med jeres egne montører og reparatører.

​​Derudover har vi mulighed for enten at fremstille maskindele eller at renovere dele eller hele maskiner fra Komori Chambon.

Vi er specialister inden for vores fag, og vores medarbejdere kommer løbende på kurser, således de er udlært i de sidste nye opdateringer. Vores overordnede mål er, at vi skal yde den bedst mulige og mest effektive Komori-service til alle vores kunder.

Kontakt os for at få et tilbud på serviceeftersyn

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for Komori-service. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på service og reparation.

Du kan ringe til os på telefon 7028 6699 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail info@custmo.com.

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.