Gummidug der trykker skarpt og rent

Er du på udkig efter en ny gummidug til din trykmaskine? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos CUSTMO ApS forhandler vi kvalitetsgummiduge fra Kinyo til kunder i hele Danmark.

En gummidug anvendes i trykmaskinen, hvor den har til opgave at overføre farve til papir. Den gummidug, som vi forhandler, er ikke følsom over for papirkanter, men den er derimod slidstærk. Dette sikrer dig, at den trykker skarpt og rent.

​Få rådgivning, så du vælger den rette gummidug til din maskine

Det er forskelligt fra trykmaskine til trykmaskine, hvilken form for gummidug der er den mest ideelle. Det kommer nemlig an på både tykkelse og format. 

Vi har mange års erfaring på området, og vi står derfor altid klar til at rådgive dig om, hvilket produkt der passer bedst til din maskine og dine behov.​

Vi skærer selv gummidugen og monterer skinner ud fra kundens individuelle ønsker. 

Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Kontakt os her for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsning til dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon: +45 7028 6699 eller sende en mail til: info@custmo.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig.

kinyo-logo

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.