Vi har et bredt sortiment af trykfarver

Hvis du mangler trykfarver, kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos CUSTMO ApS forhandler vi et bredt sortiment trykfarver, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Vi leverer produkter til kunder i hele Danmark.

Vi er en professionel virksomhed med stor erfaring på området. Vi går meget op i at sælge produkter af høj kvalitet, og derfor forhandler vi bl.a. det verdenskendte mærke Epple

Vi forhandler trykfarver til fordelagtige priser

I vores udvalg af farver til tryk finder du mange forskellige farvemuligheder. Vi har almindelige farveserier og konventionelle farver. Derudover forhandler vi UV-farver og pantone-farver, som er specialfarver, hvor vi kan blande den ønskede farve for dig (eller du kan gøre det selv).

Farverne kan købes i 1 kilo dåser og helt op til 200 kilos tromler. Uanset hvor meget trykfarve du har brug for, så kan vi med andre ord med stor sandsynlighed levere en passende mængde. Vi står desuden altid klar til at rådgive dig mod det mest optimale valg, ud fra hvad du ønsker.

Kontakt os her for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om vores trykfarver eller andre produkter, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med lige dét, som du har brug for.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 7028 6699 eller på mail: info@custmo.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.